Arsip Tag: Penjualan vixion berapa sih

New Vixion Mulai Memanas, Pepet Honda CB150R.. Suzuki GSX-S150 Adem Ayem Aja Nih..

Sakahayangna.com – ahooii baraya.. Wilujeng wayah kieu… Hapunten ieu teh nembe ON deui euy kumargi aya kasibukan di dunia nyata nu teu bisa di tinggalkeun.. Haha.. Berdasarkan data AISI bulan Mei 2018, nampaknya Yamaha Vixion mulai menggeliat nih meskipun belum … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Umum | Tag , , , | 4 Komentar