Arsip Tag: power racing

Review Singkat Penggunaan Power Racing Fuel di Yamaha Jupiter Z1..

Sakahayangna.com – Wilujeng wayah kieu Baraya.. kumaha kabarna, daramang? Tak terasa si kopid udah setahun aja ya lur, duuhhh iraha si belegung teh leungit na, ngaganggu pisan euy kana kahirupan teh.. mugi-mugi urang sadayana sarehat jagjag waringkas jeung dijauhkeun dina … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Review, Sharing Berbagi, Umum, Uncategorized, Yamaha | Tag , , | Meninggalkan komentar